KEUZES VOOR DE TOEKOMST VAN HET PEKELDER HOOFDDIEP

In november hebben we opgehaald wat Pekelders belangrijk vinden voor de toekomst van het Pekelder Hoofddiep. Ook is er onderzoek gedaan naar de staat van de bruggen en de kosten voor onderhoud en vervanging. Op basis hiervan maken we nu keuzes over de bruggen.

Drie bijeenkomsten

We kunnen meer bruggen behouden dan gedacht, maar niet voor altijd. De ideeën over welke bruggen er blijven, vervangen worden of verdwijnen willen we met u en andere inwoners bespreken. We willen graag weten welke voorkeuren u heeft in de keuzes die we moeten maken. Ook willen we weten wat u van overige toekomstplannen voor het diep vindt. Tussen 21 en 30 mei zijn er daarom drie mogelijkheden om mee te praten over de keuzes voor het diep. 

Dit gaan we doen tijdens de bijeenkomst:

  • We praten u bij over de toekomstplannen van het Pekelder Hoofddiep.
  • We laten u zien welke bruggen blijven en welke keuzes er zijn voor de overige bruggen.
  • We gaan hierover graag met u in gesprek. We leggen uit welke mogelijkheden er zijn. U kunt aangeven wat uw voorkeur heeft.
  • We laten zien wat aandachtsgebieden en oplossingen zijn op en langs het diep. U kunt daarop reageren.

Aanmelden

We houden de bijeenkomsten klein zodat we goed in gesprek kunnen. Aanmelden is daarom nodig. Per dorp is er beperkt plek. Wilt u aanwezig zijn? Meldt u dan aan via het formulier hieronder.


donderdag 30 mei 2024

Oude Pekela

19:00

Aanmelden is niet meer mogelijk.