VERTEL ONLINE WAT U BELANGRIJK VINDT

Vertel in uw eigen woorden hoe ú de toekomst ziet van het Pekelder Hoofddiep. De gemeente Pekela wil immers graag van inwoners horen wat ze belangrijk vinden voor de toekomst van het Pekelder Hoofddiep. Daarvoor organiseert de gemeentegesprekken. Tijdens die gesprekken werken we met 15 stellingen over de toekomst. Over de wegen, de oevers, het water en de bruggen bij het Pekelder Hoofddiep. Het mooie van een gesprek is dat je kunt doorvragen als je elkaar niet meteen begrijpt. Of dat je extra kunt uitleggen waarom je iets belangrijk vindt. 

 

Neem de tijd om uw verhaal te doen

Kunt u niet bij de gesprekken zijn of wilt u ook online laten weten wat u vindt? Gebruik dan deze online tool. Een belangrijke manier voor u om te laten merken van u belangrijk vindt. Online gebruiken we dezelfde 15 stellingen als tijdens de gesprekken. Als u wilt kun u snel invullen wat u vindt van de stellingen. Nog beter is het wanneer u de tijd neemt om uit te leggen wat u vindt. Dat kost even, maar als gemeente leren we er veel van. 

 

Alle reacties nemen we mee in het verslag en gebruiken we om een goed plan voor de toekomst te maken. Heeft u vragen over de gesprekken of de vragenlijst, neem dan contact op met communicatie@pekela.nl. 

 

Wij danken u vooraf voor uw tijd!

Let op: online meedoen kan nog tot en met zondag 26 november. Daarna worden alle reacties verwerkt en is het niet meer mogelijk om online te reageren.